top of page

Det er for kaldt å sove utendørs i januar

Derfor har vi gjort anstrengelser for å gjøre det mulig for våre tilreisende studenter å leve godt mens de er her. Agderbyen med Grimstad og Arendal i sentrum har mange muligheter for overnatting og mye godt å by på av mat og drikke. Vi har gjort avtaler med tre hoteller og en utleier av ferieboliger ( hytter og leiligheter ) om fordelaktige priser for våre tilreisende. 

Nedenfor følger en presentasjon av disse.

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 14.39_edited.jpg

Gjestehuset Ibsen

Dette usedvanlig koselige overnattingsstedet ligger supersentralt i Grimstad sentrum. De har rom og leiligheter med plass til alt fra én til mange overnattingsgjester. Alle rom har hjemmelaget frokost inkludert i overnattingsprisen. Noen av leilighetene har også enkle kokemuligheter. Overnatting i tomannsrom koster 450 NOK per natt for våre studenter. Kan dere være flere går prisen per person ned til minimum 350 NOK per natt. Hvis dere er en gruppe på flere kan dette være en god løsning. Hvis du reiser alene men vil dele med noen andre kan KIS være behjelpelig med å føre dere sammen. 

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 15.03.39.png

Bie Apartments

Dette er ikke bare en campingplass. Rett ved Grimstad sentrum finner du Bie Apartment og feriesenters store utvalg av hus og leiligheter. De tilbyr overnatting for 400 NOK per natt/per person, dersom leilighetene fylles. De tilbyr ingen frokost, men alle leiligheter og hus har kokemuligheter. Det er to supermarkeder i gangavstand fra feriesenteret. Hvis du reiser med venner, kan dette være et godt alternativ. Hvis du planlegger å reise alene, men ønsker å dele rom med noen, kan KIS hjelpe med å føre deg sammen med noen i lignende situasjon.

4-mannsrom-5etg-5609_foto-mona-hauglid.jpeg

Hotell Arendal

Hotell Arendal er et nytt hotell midt i Arendal sentrum, rett over gaten fra Arendal Kulturhus og busstasjonen. Hotellet har 91 rom som spenner fra svært små bokser og kapselrom i en blandet sovesal til enkelt- og dobbeltrom i ulike størrelser og 34 flersengs- og familierom med 3 til 7 senger per rom. Det er også 9 leiligheter med et lite kjøkken på dette hotellet. Hotellet har automatisert innsjekking og utsjekking, gjester mottar inngangskoder og romnummer på sms og e-post på ankomstdatoen.
I første etasje på hotellet ligger Streetfood Arendal, et urbant og kult sted med god mat og drikke, scene- og eventfasiliteter - Arendals kuleste tilholdssted og absolutt et sted å tilbringe tid i Arendal.

 

Hotellet tilbyr følgende rom og priser for et opphold på minimum 6 netter
Prisene inkluderer sengetøy, håndklær, rengjøring og høyhastighets wi-fi.

Rom med felles bad i sovesal.
Boks/ pod: 200 NOK per natt
Kapsel: 300 NOK per natt

Rom med eget bad:
Lite enkeltrom: 450 NOK per natt
Enkeltrom: 550 NOK per natt


Dobbeltrom/Tomannsrom: 350 NOK per person per natt


Tremannsrom/firemannsrom: 300 NOK per person per natt

Rom med flere senger;
Rom med køyesenger, ett bad (maks 6 gjester)
Sammenhengende rom, to rom og to bad (4-5 gjester)
Leilighet med kjøkken, bord og stoler, TV (4-6 gjester)
Familierom med kjøkken, bord og stoler, TV (5-7 gjester)
for 5 - 7 studenter som deler rom er prisen 280 NOK per person per natt


for 4 studenter som deler rom er prisen 350 per person per natt


Mer informasjon og bilder av rommene;
https://hotellarendal.no


RESERVASJONER:
Du bestiller rom på hotellets nettside

Skriv inn bestillingskoden: JAN23


Eller send en e-post til hotellet på book@hotellarendal.no dersom du trenger hjelp med din reservasjon eller har spørsmål

DSC05425.jpg

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik ligger vakkert til ved sjøen 6 km utenfor Grimstad men med regelmessig bussforbindelse til Grimstad og Arendal. Som deltaker ved mesterklassene våre kan man leie et dobbeltrom med frokost for 1090 NOK per natt. De har også noen leiligheter som kan huse opp til 4 personer for 1600 per natt. Leilighetene har også enkle kokemuligheter.

Winter Flavors

Mat og Drikke

Vi har avtaler med en rekke spisesteder for våre tilreisende

Vi legger ut mer informasjon når vi nærmer oss festival

bottom of page