top of page

fre. 15. feb.

|

Restaurant "Strand Hotel Fevik

Valentine´s helaften på Strand Hotel

Valentine´s på Strand er så godt som uslåelig. Fantastisk mat, nydelig drikke, godt selskap og strålende musikk. Alle medvirkende er topptrimmet for å gi deg en uforglemmelig kveld. Maten er førsteklasses og musikken spenner fra Bach til Frank Sinatra.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Valentine´s helaften på Strand Hotel
Valentine´s helaften på Strand Hotel

Tid og sted

15. feb. 2019, 19:00 – 23:00

Restaurant "Strand Hotel Fevik, Nedre Hausland 80, 4870 Fevik, Norge

Gjester

Om arrangementet

Vi sparer ikke på noe når vi dekker til Valentine´s middag på Strand.

BILLETTER

Først kommer det noe godt i glasset, så blir den musikalske hovedretten servert av våre eminente musikere. Deretter nytes de av kjøkkensjefen så lidenskaplig utformede forretter, hovedretter og desserter tett omslynget av strålende musikalske innslag, eller også følges musikken av noe godt for ganen. Til slutt får vi kaffe og noe kaféaktig på musikkfronten før vi runder det hele av. Alt nennsomt sammenføyd av Klassisk i sentrum sine musikere og restaurantens personale. Hotellet bistår forøvrig gjerne med rom dersom du ønsker det i stedet for å reise hjem etter endt kveld.

Hvorfor ikke komme direkte til Strand etter arbeid, sjekke inn og ta en stund i velværeavdelingen før middagen avnytes med ord og musikk. Når du så, etter endt glede kryper til køys, kan du gjøre det i forvissning om at frokosten vil bli servert samtidig som solen stiger opp av havet rett utenfor. Et skue som bare må oppleves.

Aftenen står naturlig nok i kjærlighetens tegn og vil bli fulgt av smil og vemod, eller som Hamsun så vakkert skriver det:

”Og kjærligheten ble verdens opphav og verdens hersker; men alle dens veier er fulle av blomster og blod, blomster og blod.” (Victoria, 1898)

Dele dette arrangementet

bottom of page