top of page

søn. 04. juli

|

Grimstad

Klassisk I Sentrum - " mer FOLK"

På denne andre av sommerens konserter i kirken får vi høre Dvoraks pianotrio nummer 4 opus 90 "Dumky" med Håvard og Øyvind Gimse, samt Tino Fjeldli på fiolin. Dumka betyr egentlig "tanke" og er i slavisk kultur et uttrykk for en episk ballade - et melankolsk motiv avbrutt av mer dansende elementer.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Klassisk I Sentrum - " mer FOLK"
Klassisk I Sentrum - " mer FOLK"

Tid og sted

04. juli 2021, 20:00 – 22:00

Grimstad, Grimstad, Norge

Om arrangementet

Kjøp BILLETTER

Den første konserten i Grimstad Kirke bød på møter mellom Bach, norsk folkemusikk og musikk inspirert av denne.

På  denne andre av sommerens konserter i kirken får vi høre Dvoraks  pianotrio nummer 4 opus 90 "Dumky" med Håvard og Øyvind Gimse, samt Tino  Fjeldli på fiolin. Dumka betyr egentlig "tanke" og er i slavisk kultur  et uttrykk for en episk ballade - et melankolsk motiv avbrutt av mer  dansende elementer. I tillegg til dette mesterverket får vi gleden av å  høre ulike former for folkemusikk, deriblant myllargutens bruremarsj og  Griegs variasjon over denne. Vi får også høreTelemanns konsert for 4  fioliner og den storslåtte "Kjempeviseslåtten" av Harald Sæverud!

Grimstad  kirke er et fantastisk rom for konserter! Vi kan i første omgang legge  ut kun 100 billetter til dette arrangementet, men vi håper å kunne øke  dette.

Priser: 250,- for voksne, 200,- for KIS venner og Musikkens venner og 100,- for barn under 18 år

Billetter  må forhåndskjøpes eller kjøpes med QR kode i døren. Dette for å  oppfylle kravene til registrering av besøkende og for organisering av  sitteplasser.

"KIS-Venn" medlemskap for sesongen 2019/20 er gyldig fram til og med desember 2021!

Kjøp BILLETTER

Dele dette arrangementet

bottom of page