top of page

tir. 29. juni

|

Apotekergaarden

Ta pulsen med Stian Carstensen og KIS

Musikantiske spillopper og fenomenalt musikerskap i mange genre venter dem som er raske og sikrer seg en billett denne kvelden.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ta pulsen med Stian Carstensen og KIS
Ta pulsen med Stian Carstensen og KIS

Tid og sted

29. juni 2021, 21:00 – 23:00

Apotekergaarden, Skolegaten 3, 4876 Grimstad, Norge

Om arrangementet

Den uforbeholdne og geniale Stian Carstensen kommer til oss disse  dagene og tar garantert pusten fra oss alle. I tett samspill med  klassisk i sentrum sine musikere kan vi vente oss en kveld helt utenom  det vanlige. Musikantiske spillopper og fenomenalt musikerskap i mange  genre venter dem som er raske og sikrer seg en billett denne kvelden.

Stian er nominert til Nordisk Råds Musikkpris i år. Her er det de skriver om ham som motivering for nominasjonen:

"Multiinstrumentalist  Stian Carstensen har vært en sentral utøver innenfor jazz og  folkemusikk gjennom 30 år og er kjent for sitt fremragende arbeid som  utøver, komponist og formidler. Allerede før tenårene var han en  sensasjonell utøver på trekkspill, og siden har han utvidet med blant  annet gitar, banjo, pedal steel-gitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe.

Carstensens  smittende musikalitet kommer like overbevisende til uttrykk om det er  solospill, med band som Farmers Market, Music for a While eller  Gammalgrass, som solist med symfoniorkestre eller som formidler i  TV/radio-produksjoner. Han beveger seg mellom sjangrene, mellom  instrumentene, mellom slagere, kunstmusikk, barnesanger, klassisk  tradisjon og folketoner i «truede taktarter». Han er en ekte virtuos, og  i hans spill finnes det ingen grenser, eller motsetning, mellom det  humoristiske og det dypt seriøse.

Carstensen er en høyt respektert  og populær spellemann, en reisende i musikk, både lokal og universell i  sitt musikalske uttrykk."

Dele dette arrangementet

bottom of page