top of page

tir. 06. juli

|

Apotekergaarden, Scenen

Ta pulsen igjen - med Stian Carstensen og KIS

Møtet mellom den usedvanlig begavede 20 årige Joakim Rødbergshagen og Stian Carstensen var eksploisivt. Heldigvis skal vi gjøre dette én gang til den 6. juni. En litt større gruppe musikere, med en uke mer samspilltid i sekken lover en enda mer variert og rikholdig meny.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ta pulsen igjen - med Stian Carstensen og KIS
Ta pulsen igjen - med Stian Carstensen og KIS

Tid og sted

06. juli 2021, 21:00 – 23:00

Apotekergaarden, Scenen, Skolegaten 3, 4876 Grimstad, Norge

Om arrangementet

Kjøp BILLETTER

Den uforbeholdne og geniale Stian Carstensen er vidunderlig tilstede  hos oss disse dagene De som fikk oppleve ham den 29. juni gikk hjem med  minner helt utenom det vanlige. Musikantiske spillopper og fenomenalt  musikerskap gikk i bølger mellom Stian og de øvrige musikerne som  medvirket. Møtet mellom den usedvanlig begavede 20 årige Joakim  Rødbergshagen og Stian Carstensen var eksploisivt. Heldigvis skal vi  gjøre dette én gang til den 6. juli. En litt større gruppe musikere, med  en uke mer samspilltid i sekken lover en enda mer variert og rikholdig  meny, i tillegg til noen av de gledene vi allerede fikk oppleve.

Stian er forøvrig nominert til Nordisk Råds Musikkpris i år. Her er det de skriver om ham som motivering for nominasjonen:

"Multiinstrumentalist  Stian Carstensen har vært en sentral utøver innenfor jazz og  folkemusikk gjennom 30 år og er kjent for sitt fremragende arbeid som  utøver, komponist og formidler. Allerede før tenårene var han en  sensasjonell utøver på trekkspill, og siden har han utvidet med blant  annet gitar, banjo, pedal steel-gitar, bulgarsk fløyte og sekkepipe.

Carstensens  smittende musikalitet kommer like overbevisende til uttrykk om det er  solospill, med band som Farmers Market, Music for a While eller  Gammalgrass, som solist med symfoniorkestre eller som formidler i  TV/radio-produksjoner. Han beveger seg mellom sjangrene, mellom  instrumentene, mellom slagere, kunstmusikk, barnesanger, klassisk  tradisjon og folketoner i «truede taktarter». Han er en ekte virtuos, og  i hans spill finnes det ingen grenser, eller motsetning, mellom det  humoristiske og det dypt seriøse.

Carstensen er en høyt respektert  og populær spellemann, en reisende i musikk, både lokal og universell i  sitt musikalske uttrykk."

Kjøp BILLETTER

Dele dette arrangementet

bottom of page