top of page

Det er for kaldt å sove utendørs i oktober

Derfor har vi gjort anstrengelser for å gjøre det mulig for våre tilreisende studenter å leve godt mens de er her. Agderbyen med Grimstad og Arendal i sentrum har mange muligheter for overnatting og mye godt å by på av mat og drikke. Vi har gjort avtaler med to hoteller om fordelaktige priser for våre tilreisende. Nedenfor følger en presentasjon av disse.

Skjermbilde 2022-08-23 kl. 14.39_edited.jpg

Gjestehuset Ibsen

Dette usedvanlig koselige overnattingsstedet ligger supersentralt i Grimstad sentrum. De har rom og leiligheter med plass til alt fra én til mange overnattingsgjester. Alle rom har hjemmelaget frokost inkludert i overnattingsprisen. Noen av leilighetene har også enkle kokemuligheter. Overnatting i tomannsrom koster 450 NOK per natt for våre studenter. Kan dere være flere går prisen per person ned til minimum 350 NOK per natt. Hvis dere er en gruppe på flere kan dette være en god løsning. Hvis du reiser alene men vil dele med noen andre kan KIS være behjelpelig med å føre dere sammen. 

DSC05425.jpg

Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik ligger vakkert til ved sjøen 6 km utenfor Grimstad, men med regelmessig bussforbindelse til Grimstad.

Mesterklassedeltakere kan leie 

Dobbeltrom for 990,- 

Tremannsrom 1200,- 

Leilighet for 4 personer 1600,- 

Reiser du alene har de enkeltrom for 790,- 

Alle priser er i NOK og inkluderer frokost

Ta kontakt med hotellet på telefon eller via e-post for å booke. 

Winter Flavors

Mat og Drikke

Vi har avtaler med en rekke spisesteder for våre tilreisende

bottom of page